Κατάλληλη ντουλάπα για το υπνοδωμάτιό σας-Finezza di Legno

Ένα από τα βασικά στοιχεία ενός υπνοδωματίου είναι και η ντουλάπα και πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή τι θα επιλέξουμε. Πως θα είναι ώστε να ταιριάζει στον χώρο μας, να είναι λειτουργική αλλά και μοντέρνα. 

Πρέπει αρχικά να επιλέξουμε αν θέλουμε να είναι κτιστή ή ανεξάρτητη. Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία. Εάν το δωμάτιο είναι σχετικά μικρό, τότε θα ήταν προτιμότερο η επιλογή της ανεξάρτητης ντουλάπας. Το σημαντικό σε αυτές είναι ότι μπορούν να μετακινηθούν και να αλλάξει το design του δωματίου όταν αυτό θα μας έχει πια κουράσει. Από την άλλη σε μεγαλύτερα δωμάτια η ενσωματωμένη ντουλάπα στο χώρο, με πολλά διαφορετικά ράφια και αξεσουάρ σίγουρα θα ήταν πιο εύχρηστη και λειτουργική. 

Ένα δεύτερο που πρέπει να επιλέξεις είναι αν θα είναι ανοιγόμενη ή συρόμενη ντουλάπα. Αν ο χώρος είναι περιορισμένος τότε η επιλογή είναι μόνο μία συρόμενα φύλλα. Επιπρόσθετα σημαντικό είναι το σύστημα ανοίγματος, το οποίο και διαμορφώνει το κόστος. Στις συρόμενες ντουλάπες αυτό που στοιχίζει είναι οι μηχανισμοί και φυσικά και τα υλικά κατασκευής .Υλικά στην αγορά υπάρχουν πολλά όπως – μελαμίνη, βακελίτης, λάκα, κρύσταλλο, γυαλί και καθρέπτης, τα οποία και μπορούν, να χρησιμοποιηθούν και συνδυαστικά.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε τον τύπο ντουλάπας που σας ταιριάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top

Call Now